Transport si retururi

LIVRARE SI PLATA

Produsele se livreaza pe teritoriul Romaniei, nu livram in afara tarii.

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare. Acesta poate varia in situatii exceptionale care nu depind de SC Motorcycle Equipment and Services SRL dar nu va depasi termenul prevazut de OG34/2014.

Livrarea se face prin curier rapid, SAMEDAY CURIER. Plata se poate face numai ramburs cu cash.

In urma plasarii comenzii veti fi contactati telefonic pentru disponibilitatea produsului. In cazul in care acesta nu se afla pe stoc, termenul de livrare este in medie de 7-10 zile.


COSTURI DE LIVRARE

Transportul este 20 de lei pentru comenzi de pana la 200lei si inclusiv, in limita zonei de acoperire SAMEDAY CURIER.

GRATUIT - daca valoarea comenzii depaseste 200 lei.


POLITICA DE RETURNARE

Conform O.G. 34/2014, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit), in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice fel de metoda de livrare are la dispozitie, de preferat un curier de incredere. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca 4riders.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 14 zile calendaristice de la data receptionarii produsului returnat. Suma returnata nu include si valoarea transportului.

Atentie, este obligatoriu sa ne anuntati inainte de returnarea oricarui produs printr-un email la adresa contact4riders.ro@gmail.com

Coletele retur se trimit la adresa Bul. Alexandru Obregia 50, Bl R11, ap 29, Sector 4, Bucuresti, ATTN SC Motorcycle Equipment and services SRL 0760837143 

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.
Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Pentru a returna produsele, e suficient sa ne informati de intentia dvs, trimitand un email la contact4riders.ro@gmail.com sau folosind formularul de contact, in termenul de 14 zile calendaristice mentionat anterior. Legea permite drept de retur doar pentru persoanele fizice insa noi vom acorda dreptul de retur si persoanelor juridice, cu aceleasi conditii. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.