Salut si bine ai venit in magazinul 4RIDERS.RO!


In primul rand vreau sa stii ca in magazinul 4RIDERS.RO vei gasi numai echipament, accesorii moto, piese aftermarket sau originale și consumabile in care avem cea mai mare incredere si pentru care garantam prin experienta noastra personala delungul anilor, produsele fiind de cea mai buna calitate.

Numele meu este Alex Meroiu, sunt motociclist de peste 20 de ani si instructor moto iar în ultimii 20 de ani ne-am întâlnit si ți-am ascultat problemele in magazinele sau service-urile de profil din Bucuresti. Avand in vedere pasiunea mea pentru motociclete am privit intotdeauna problema din punctul tau de vedere, punandu-ma in locul utilizatorului. Totusi de acolo am inceput si eu!

A venit timpul, ca pe baza informațiilor adunate de la tine pana in prezent, să îți propun o selecție de produse utile, cu un raport calitate-preț așa cum ai cerut. Asadar in ianuarie 2019 am demarat proiectul 4RIDERS.RO

Politica noastra este sa nu iti oferim reduceri doar de ziua ta, Black Friday, si alte sarbatori legale. Pe siteul nostru reducerile sunt constante tot timpul anului indiferent de vremea de afara sau alinierea planetelor, chiar si cand Mercur este retrograd :)

Cel mai important lucru insa, va fi consultanta personalizata in vederea alegerilor pe care vrei sa le faci. Iti stau la dispoziție cu toată experiența acumulată în acesti ani petrecuti la ghidon cat si in marile magazine moto din Bucuresti in calitate de consultant, așa că nu ezita sa ma contactezi pe mail sau telefonic. Voi răspunde cu plăcere tuturor întrebărilor și nelămuririlor tale, trebuie doar sa ma intrebi!

Daca se intampla sa nu găsești ceea ce cauți, contactează-ma pe email și te voi ajuta in cel mai scurt timp posibil cu toate informațiile necesare.


 

                                                                                                                                                                                                                                                      Ride with us!

                                                                                                                                                                                                                                                      Alex Meroiu     el