Despre noi

Salut si bine ai venit in magazinul 4riders!

Numele meu este Alex Meroiu, sunt instructor moto și în ultimii 20 de ani ne-am întâlnit si ți-am ascultat problemele in magazinele sau service-urile de profil din Bucuresti.

A venit timpul, ca pe baza informațiilor adunate de la tine pana in prezent, să îți propun o selecție de produse utile, cu un raport calitate-preț așa cum ai cerut.

In magazinul 4riders vei găsi echipament și accesorii moto, piese aftermarket sau originale și consumabile de cea mai buna calitate.

Cel mai important lucru insa, va fi consultanta personalizata in vederea alegerilor pe care vrei sa le faci. Iti stau la dispoziție cu toată experiența acumulată în acești 20 de ani de moto așa că nu ezita sa ma contactezi pe mail sau telefonic. Voi răspunde cu plăcere tuturor întrebărilor și nelămuririlor tale.

Deasemenea, tine cont că magazinul este unul emergent și produse noi sunt adăugate tot timpul. Daca nu găsești ceea ce cauți, contactează-ma pe email și te voi ajuta in cel mai scurt timp posibil cu toate informațiile necesare.

 

                                                                                                                                                                                                                                                      Ride with us!

                                                                                                                                                                                                                                                      Alex Meroiu     el