Salut! Stim! Se mai intampla. Si noi facem cumparaturi online. 
Citeste te rog in continuare si vom face tot posibilul sa iti fie cat mai usor!
 
Puteti face un retur in termen de 14 zile de la primirea produsului prin completarea  FORMULARULUI DE RETUR de mai jos si expedierea produsului catrei noi folosind orice curier doriti in afara de Posta Romana si pe cheltuiala dvs.
Conform legii, persoanele juridice nu au dreptul la retur!

ATENTIE !!!
NU SE RETURNEAZA SI NU SE SCHIMBA ARTICOLELE CARE INTRA IN URMATOARELE CATEGORII: CONSUMABILELE/ACCESORII ( ULEI, PLACUTE DE FRANA, FILTRE, MANETE, CAMERE, ETC), PIESELE DE SCHIMB SI DE ORIGINE, si/sau PRODUSELE FABRICATE LA COMANDA (articolele Motorcycle Screens), DECAT DACA PREZINTA UN DEFECT DE FABRICATIE DEMONSTRAT IN URMA MONTAJULUI IN SERVICE AUTORIZAT RAR!

Va recomandam sa verificati autorizarea RAR inaintea montarii AICI>>>


Conform O.G. 34/2014 si Directivei UE, produsele achizitionate se pot returna numai in ambalajul original, nedeteriorat si in aceeasi stare in care au fost receptionate, nepurtate, fare semne de montare acolo unde este cazul (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit), in termen de 14 zile calendaristice de la primire. Sub nici o forma nu se accepta retur sau schimb pentru un produs achizitionat de mai mult de 14 zile calendaristice.

La impachetarea produselor se foloseste aceeasi forma de impachetare ca la primirea lor. Nu se lipeste sub nicio forma nimic direct pe ambalajul original al produsului. Acest fapt se considera deteriorare.

PRODUSELE CARE AU: LIPSA ETICHETE, LIPICI DE ORICE FEL PE AMBALAJ SAU DIRECT PE PRODUS, URME DE MONTAJ SAU FOLOSIRE, SE CONSIDERA DETERIORATE, SUMA RAMBURSATA VA FI MAI MICA CU 20%, PENALIZARE PENTRU DETERIORAREA PRODUSULUI ( ACEST LUCRU NU REPREZINTA NICI O OBLIGATIE LEGALA DIN PARTEA NOASTRA, RAMANAND LA LATITUDINEA NOASTRA)
In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, ne rezervam dreptul legal de a refuza returul.

Dreptul de retur se pierde si daca produsul a fost depozitat sau intretinut defectuos, a suferit interventia unor persoane neautorizate  sau daca produsul a fost folosit in alte scopuri decat cele pentru care a fost construit (de exemplu utilizarea in conditii extreme, de concurs,in afara drumurilor publice, etc). 


Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor, folosind o firma de curierat de incredere. NU expediati retururile folosind POSTA ROMANA !!! Coletele trimise cu plata la livrare vor fi refuzate! 

Clientul poate solicita schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii produsului. Returnarea contravalorii se face NUMAI prin sistemul BANCAR!
Daca doriti inlocuirea produsului va trebui sa suportati si taxa de curierat pentru produsul inlocuit !!! Aceasta este in valoare de 23 lei!

In anumite cazuri se poate aplica varianta de a inlocui produsele sau marimile prin schimb de colete. Acest aspect insa ramane la latiudinea noastra si nu reprezinta o obligatie pentru noi. Costul pentru acest serviciu este de 30 de lei .

 Suma returnata va reprezenta NUMAI contravalorea produsului nu si suma corespunzatoare costurilor de transport.

Daca 4riders.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform sau cu un alt produs solicitat de client, se va restitui contravaloarea produsului in termenul legal de cel mult 14 zile calendaristice de la data RECEPTIONARII de catre 4RIDERS.RO a produsului returnat.


Dupa completarea FORMULARULUI DE RETUR, COLETELE TREBUIE TRIMISE PRIN CURIER LA:
Str. N.D.Cocea 27b, incinta FETRANS SA, sector 5, 052368, Bucuresti,
 SC Motorcycle Equipment and services SRL
0745339069

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.
Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Pentru a returna produsele, trebuie sa completati formularul de retur disponibil in pagina POLITICA DE RETUR, in termenul de 14 zile calendaristice mentionat anterior. Legea permite drept de retur doar pentru persoanele fizice. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Atentie, este obligatoriu sa completati FORMULARUL DE RETUR  inainte de returnarea oricarui produs !!!!

Instructiuni completare formular retur:
Campul PRODUS - Trebuie sa contina toate elementele necesare identificarii produsului ( denumire, masura, culoare, etc) care se returneaza/schimba.

Campul OBSERVATII - Daca se doreste inlocuirea produsului, se specifica SCHIMB PRODUS apoi se specifica in clar marimea, culoarea si denumirea sau alte caracteristici necesare identificarii produsului cu care se doreste schimbarea.
Daca se doreste returul produsului si inapoierea sumei se specifica RETUR SUMA

Campul IBAN si Titular cont se completeazaNUMAI atunci cand doriti restituirea sumei.

Formularele incomplete nu vor fi procesate !!!

Va multumim,