Termeni si conditii

Inainte de a cumpara va rugam sa cititi cu atentie pentru a preveni orice fel de neintelegeri!


INTRODUCERE

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.4riders.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.


Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.
Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Pentru a returna produsele, e suficient sa ne informati de intentia dvs folosind formularul de RETUR, in termenul de 14 zile calendaristice mentionat anterior. Legea permite drept de retur doar pentru persoanele fizice. Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.


ATENTIE !!!

EXCEPTIE DE LA RETURNARE FAC PIESELE SI ACCESORIILE DE TUNNING MOTO (CUTII, PARBRIZE, GENTI, PROTECTII MOTOR, SISTEME DE PRINDERE, SUPORTI DE TELEFON, ETC), CONSUMABILELE ( ULEI, PLACUTE DE FRANA, FILTRE, MANETE, CAMERE, ETC), PIESELE DE SCHIMB SI DE ORIGINE, CARE NU SE RETURNEAZA SI NU SE SCHIMBA DECAT DACA PREZINTA UN DEFECT DE FABRICATIE DEMONSTRAT CU DOCUMENTE DOVEDITOARE IN URMA MONTAJULUI IN SERVICE AUTORIZAT RAR!


Va recomandam sa verificati autorizarea RAR inaintea montarii AICI>>>

 

GARANTIA PRODUSELOR


  • Nu beneficiaza de garantie piesele ce au caracter consumabil sau accesoriile (acestea au doar garantie de conformitate): curele (distributie si transmisie), filtre (ulei, aer, polen, combustibil), becuri, stergatoare de parbriz, parbrize, deflectoare, cutii de bagaj, sisteme de prindere, suporti de telefon, burdufe, bujii, garnituri si simeringuri, precum si materialele de exploatare: carburanţii auto, lubrifianţii auto, aditivii pentru carburanţii auto, lichidele pentru frana, lichidele de răcire, uleiurile hidraulice.
  • Nu se acorda garantie pentru accesorii si elemente de tuning. ( doar garantie de conformitate )

Motorcycle Equipment and services SRL garanteaza integritatea si conformitatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie original emis de producator, importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, garantia legala se asigura pentru o perioada cuprinsa intre 6 luni si 2 ani. Pentru a beneficia de garantie, produsele trebuie sa fie insotite de bonul fiscal si/ sau factura fiscala emisa la achizitionarea produsului impreuna cu certificatul de garantie. In absenta acestor documente, cererea de garantie nu va fi luata in seama. Defectiunile vor fi analizate si solutionate de catre 4riders.ro in colaborare cu producatorii sau distribuitorii produselor comercializate. Pentru produsele care nu fac obiectul garantiei costul de transport si reparatie a produsului revine clientului. Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa respecte instructiunile de folosire si normele ce trebuiesc cunoscute de cumparatorii de bunuri de folosinta indelungata care se vand cu termen de garantie conform: HG 786/96

Pentru piese, consumabile si accesorii pentru care se solicita obiectul garantiei doar in temeiul existentei onor defecte de fabricatie, trebuie sa se faca dovada montarii in service autorizat RAR. deviz de lucru si factura. In absenta acestor documente cererea de garantie nu va fi acceptata.

Nemontarea intr-un service autorizat RAR (pt operatiuni moto specifice produsului achizitionat) duce la pierderea garantiei! Va recomandam sa verificati autorizarea RAR inaintea montarii AICI>>>

Pentru orice probleme legate de garantie, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact4riders.ro@gmail.com 

Certificatele de garantie pot fi gasite si pe site, aici: https://www.4riders.ro/info/garantia-produselor 

de unde pot fi copiate si printate daca nu au fost regasite in colet.LIVRARE SI PLATA


Livrarea se face prin curier rapid, GLS, de obicei in 1-3 zile lucratoare.

Produsele se livreaza pe teritoriul Romaniei, nu livram in afara tarii. Produsele se livreaza doar prin curier. NU SE POT RIDICA PRODUSE DE LA SEDIUL NOSTRU !!!!!!!! va rugam nu insistati!

Pentru a evita costuri de livrare crescute, nu exista optiunea de verificare colet. Pentru eventuale nepotriviri produsele pot fi schimbate, va rugam cititi politica de retur.

Disponibilitatea produsului, acolo unde are valori inscrise se refera la timpul in care produsul ajunge la noi si poate fi livrat, acest termen este in zile lucratoare.

Va rugam sa nu confundati disponibilitatea unui produs cu termenul de livrare (necesar  firmelor de transport/curierat pt a va livra produsul )

Produsele din comanda dvs pot avea un termen de livrare diferit fata de cel inscris pe site. In acest caz veti fi contactati in cel mai scurt timp pe email sau telefonic pentru confirmarea comenzii.

Termenul de livrare poate varia si in situatii exceptionale care nu depind de SC Motorcycle Equipment and Services SRL dar nu va depasi termenul prevazut de OG34/2014.

Plata coletelor trimise cu ramburs la curier se poate face numai cu cash. Curierul nu are optiunea de a incasa plata cu cardul.

Plata produselor se poate face ramburs cash la curier sau folosind metoda de plata cu cardul on line prin platforma EuPlatesc. Sunt produse pentru care plata se poate face NUMAI cu cardul pe site.

Pentru comanda de piese OEM - PLATA SE FACE INTEGRAL LA COMANDA. Piesele OEM NU SE SCHIMBA SI NU SE RETURNEAZA!


In urma plasarii comenzii veti primi o serie de emailuri care va vor instiinta de statusul comenzii dvs sau veti fi contactati telefonic pentru disponibilitatea produsului in cazul in care acesta nu se afla pe stoc, Pentru produsele care nu se afla pe stoc disponibilitatea este in MEDIE de 7-10 zile.

Va rugam sa va asigurati ca mailurile primite nu intra in folderul SPAM !!!!


COSTURI DE LIVRARE

Transportul in functie de valoarea comenzii:

0 - 299 lei   22 lei

300 - 499 lei 20 lei

500 = >   GRATUIT

TRANSPORTUL PENTRU PARBRIZELE MOTO ESTE 28 LEI !!!

TRANSPORTUL PENTRU ANVELOPE MOTO ESTE 30 LEI !!!


POLITICA DE RETURNARE


ATENTIE !!!

NU SE RETURNEAZA SI NU SE SCHIMBA ARTICOLELE CARE INTRA IN URMATOARELE CATEGORII: PIESELE SI ACCESORIILE DE TUNNING MOTO (CUTII, PARBRIZE, GENTI, PROTECTII MOTOR, SISTEME DE PRINDERE, ETC), CONSUMABILELE ( ULEI, PLACUTE DE FRANA, FILTRE, MANETE, CAMERE, ETC), PIESELE DE SCHIMB SI DE ORIGINE, DECAT DACA PREZINTA UN DEFECT DE FABRICATIE DEMONSTRAT IN URMA MONTAJULUI IN SERVICE AUTORIZAT RAR!


Va recomandam sa verificati autorizarea RAR inaintea montarii AICI>>>Conform O.G. 34/2014 si Directivei UE, produsele achizitionate se pot returna numai in ambalajul original, nedeteriorat si in aceeasi stare in care au fost receptionate, nepurtate, fare semne de montare acolo unde este cazul (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit), in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Sub nici o forma nu se accepta retur sau schimb pentru un produs achizitionat de mai mult de 14 zile calendaristice.


La impachetarea produselor se foloseste aceeasi forma de impachetare ca la primirea lor. Nu se lipeste sub nicio forma nimic direct pe ambalajul original al produsului. Acest fapt se considera deteriorare.


PRODUSELE CARE AU: LIPSA ETICHETE, LIPICI DE ORICE FEL PE AMBALAJ SAU DIRECT PE PRODUS, URME DE MONTAJ SAU FOLOSIRE, SE CONSIDERA DETERIORATE, SUMA RAMBURSATA VA FI MAI MICA CU 20%, PENALIZARE PENTRU DETERIORAREA PRODUSULUI.


Dreptul de retur se pierde si daca produsul a fost depozitat sau intretinut defectuos, a suferit interventia unor persoane neautorizate  sau daca produsul a fost folosit in alte scopuri decat cele pentru care a fost construit (de exemplu utilizarea in conditii extreme, de concurs,in afara drumurilor publice, etc).

In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, ne rezervam dreptul  de a refuza returul.


Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind o firma de curierat de incredere. NU expediati retururile folosind POSTA ROMANA !!!

Coletele trimise cu plata la livrare vor fi refuzate! 

Clientul poate solicita schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii produsului. Returnarea contravalorii se face NUMAI prin sistemul BANCAR!

Daca doriti inlocuirea produsului va trebui sa suportati si taxa de curierat pentru produsul inlocuit !!!

Aceasta este in valoare de 20 lei!

Daca 4riders.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform sau cu un alt produs solicitat de client, se va restitui contravaloarea produsului in termenul legal de cel mult 14 zile calendaristice de la data RECEPTIONARII de catre 4RIDERS.RO a produsului returnat.

Daca se doreste inlocuirea cu alt produs, acesta va fi obligatoriu indicat in FORMULARUL DE RETUR prin denumire si caracteristici (marime, culoare, etc), eventual folosind un link al acestuia de pe site pentru o identificare corecta.

Daca se doreste returnarea banilor, se va indica obligatoriu in scris in cadrul FORMULARULUI DE RETUR, contul si numele detinatorului de cont in care urmeaza sa se faca returul sumei iar in campul OBSERVATII se va inscrie RETUR SUMA.

 Suma returnata va reprezenta NUMAI contravalorea produsului nu si suma corespunzatoare costurilor de transport.


Dupa completarea FORMULARULUI DE RETUR, COLETELE TREBUIE TRIMISE PRIN CURIER LA:


Str. N.D.Cocea 27b, incinta FETRANS SA, sector 5, Bucuresti,  SC Motorcycle Equipment and services SRL 0745339069


Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.
Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Pentru a returna produsele, trebuie sa completati formularul de retur disponibil in pagina POLITICA DE RETUR, in termenul de 14 zile calendaristice mentionat anterior. Legea permite drept de retur doar pentru persoanele fizice. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Toate datele introduse pe site-ul www.4riders.ro.ro sunt confidentiale si nu vor fi transmise catre terte parti (facand exceptie transmiterea adresei de livrare catre curier). Datele personale ale clientilor motoemotion.ro sunt necesare pentru administrarea comenzii si prelucrarea ei in cele mai bune conditii (cuprinzand metodele de comunicare si livrarea), ele neputand fi obiectul unei vanzari sau instrainari de orice fel catre o terta societate.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, compania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

 

CONTINUT SITE

4riders.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

 

COPYRIGHT

4riders.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a companiei Motorcycle Equipment and services SRL. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul Motorcycle Equipment and services SRL se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor folositi adresa: contact4riders.ro@gmail.com

 

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.4riders.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.4riders.ro va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor 4riders.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

 

INCHEIEREA ACORDULUI

Motorcycle Equipment and services SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, Motorcycle Equipment and services SRL isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment. Vanzatorul si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice preturile produselor fara o notificare prealabila.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la