Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII


INTRODUCERE

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.4riders.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.


Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.
Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Pentru a returna produsele, e suficient sa ne informati de intentia dvs, trimitand un email la contact4riders.ro@gmail.com sau folosind formularul de contact, in termenul de 14 zile calendaristice mentionat anterior. Legea permite drept de retur doar pentru persoanele fizice. Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

 

GARANTIA PRODUSELOR

Motorcycle Equipment and services SRL garanteaza integritatea si conformitatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie original emis de producator, importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, garantia legala se asigura pentru o perioada cuprinsa intre 6 luni si 2 ani. Pentru a beneficia de garantie, produsele trebuie sa fie insotite de bonul fiscal si/ sau factura fiscala emisa la achizitionarea produsului impreuna cu certificatul de garantie. In absenta acestor documente, cererea de garantie nu va fi luata in seama. Defectiunile vor fi analizate si solutionate de catre 4riders.ro in colaborare cu producatorii sau distribuitorii produselor comercializate. Pentru produsele care nu fac obiectul garantiei costul de transport si reparatie a produsului revine clientului. Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa respecte instructiunile de folosire si normele ce trebuiesc cunoscute de cumparatorii de bunuri de folosinta indelungata care se vand cu termen de garantie conform: HG 786/96

Pentru piese si accesorii pentru care se solicita obiectul garantiei, trebuie sa se faca dovada montarii in service autorizat RAR. Deviz de lucru si factura. In absenta acestor documente cererea de garantie nu va fi acceptata.

Pentru orice probleme legate de garantie, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact4riders.ro@gmail.com 


LIVRARE SI PLATA

Produsele se livreaza pe teritoriul Romaniei, nu livram in afara tarii.

Nu exista optiunea de verificare colet. Pentru eventuale nepotriviri va rugam cititi politica de retur.

Termenele de livrare inscrise ( acolo unde este cazul) se refera la zile lucratoare.

Termenul de livrare uzual este de 1-3 zile lucratoare (weekendul nu se calculeaza) daca produsul este pe stoc.

Produsele din comanda dvs pot avea un termen de livrare diferit fata de cel inscris pe site. In acest caz veti fi contactati in cel mai scurt timp pe email sau telefonic pentru confirmarea comenzii.

Termenul de livrare poate varia si in situatii exceptionale care nu depind de SC Motorcycle Equipment and Services SRL dar nu va depasi termenul prevazut de OG34/2014.

Livrarea se face prin curier rapid, SAMEDAY CURIER si FAN CURIER. Plata se poate face numai ramburs cu cash.

Livrarea sau returnarea produselor nu se face la sediul social. Se va folosi intotdeauna o firma de curierat.

Plata produselor se poate face ramburs cash la curier, folosind metoda de plata cu cardul on line prin platforma EuPlatesc, sau prin transfer bancar in contul indicat al societatii. Curierul nu are optiunea de a incasa plata cu cardul.

Pentru comanda de piese OEM - PLATA SE FACE INTEGRAL LA COMANDA. Piesele OEM NU SE SCHIMBA SI NU SE RETURNEAZA!

In urma plasarii comenzii veti primi o serie de emailuri care va vor instiinta de statusul comenzii dvs sau veti fi contactati telefonic pentru disponibilitatea produsului in cazul in care acesta nu se afla pe stoc, Pentru produsele care nu se afla pe stoc termenul de livrare este in medie de 7-10 zile.

Va rugam sa va asigurati ca mailurile primite nu intra in folderul Spam.COSTURI DE LIVRARE

Transportul este 20 de lei pentru comenzi de pana la 300 lei si inclusiv, in limita zonei de acoperire SAMEDAY CURIER sau FAN CURIER. Plata kilometrilor suplimentari este suprortata de catre client acolo unde este cazul.

GRATUIT - daca valoarea comenzii depaseste 300 lei.


POLITICA DE RETURNARE


VA RUGAM CITITI CU ATENTIE SI URMATI INSTRUCTIUNILE DE MAI JOS:


Conform O.G. 34/2014 si Directivei UE, produsele achizitionate se pot returna numai in ambalajul original, nedeteriorat si in aceeasi stare in care au fost receptionate, nepurtate, fare semne de montare acolo unde este cazul (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit), in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Sub nici o forma nu se accepta retur sau schimb pentru un produs achizitionat de mai mult de 14 zile calendaristice.


La impachetarea produselor se foloseste aceeasi forma de impachetare ca la primirea lor. Nu se lipeste sub nicio forma nimic direct pe ambalajul original al produsului. Acest fapt se considera deteriorare.


EXCEPTIE DE LA REGULA DE MAI SUS FAC PIESELE SI ACCESORIILE MOTO, ULEIURILE, SPRAYURILE, ANTIGELUL, LICHIDUL DE FRANA SI ORICE ALTA FORMA DE LICHIDE, AEROSOLI SI VASELINE, CARE NU SE RETURNEAZA SI NU SE SCHIMBA!


Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice fel de metoda de livrare are la dispozitie, de preferat un curier de incredere.

Coletele trimise cu plata la livrare vor fi refuzate.

Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Daca doriti inlocuirea produsului va trebui sa suportati taxa de curierat pentru produsul inlocuit

Daca 4riders.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 14 zile calendaristice de la data receptionarii produsului returnatSuma inapoiata include costurile initiale de transport, cu exceptia cazului cand ati cerut o livrare speciala ce a presupus costuri suplimentare (ex: livrare pana la ora 10, zona cu taxare suplimentara).


Atentie, este obligatoriu sa ne anuntati inainte de returnarea oricarui produs printr-un email la adresa contact4riders.ro@gmail.com


Daca se doreste inlocuirea cu alt produs, acesta va fi obligatoriu indicat prin denumire si caracteristici (marime, culoare, etc), eventual folosind un link al acestuia de pe site pentru o identificare corecta.


Daca se doreste returnarea banilor, se va indica obligatoriu in scris numai prin email, contul si numele detinatorului de cont in care urmeaza sa se faca returul sumei. Va rugam nu trimiteti poze dupa contul bancar, acesta trebuie specificat in scris de catre dvs. 


Coletele retur se trimit la adresa Bul. Alexandru Obregia 50, Bl R11, ap 29, Sector 4, Bucuresti, ATTN SC Motorcycle Equipment and services SRL 0745339069


Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.
Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Pentru a returna produsele, e suficient sa ne informati de intentia dvs, trimitand un email la contact4riders.ro@gmail.com sau folosind formularul de contact, in termenul de 14 zile calendaristice mentionat anterior. Legea permite drept de retur doar pentru persoanele fizice. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Toate datele introduse pe site-ul www.4riders.ro.ro sunt confidentiale si nu vor fi transmise catre terte parti (facand exceptie transmiterea adresei de livrare catre curier). Datele personale ale clientilor motoemotion.ro sunt necesare pentru administrarea comenzii si prelucrarea ei in cele mai bune conditii (cuprinzand metodele de comunicare si livrarea), ele neputand fi obiectul unei vanzari sau instrainari de orice fel catre o terta societate.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, compania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

 

CONTINUT SITE

4riders.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

 

COPYRIGHT

4riders.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a companiei Motorcycle Equipment and services SRL. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul Motorcycle Equipment and services SRL se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor folositi adresa: contact4riders.ro@gmail.com

 

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.4riders.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.4riders.ro va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor 4riders.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

 

INCHEIEREA ACORDULUI

Motorcycle Equipment and services SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, Motorcycle Equipment and services SRL isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la contact4riders.ro@gmail.com