INTRODUCERE

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.4riders.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.


Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.
Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Pentru a returna produsele, e suficient sa ne informati de intentia dvs folosind formularul de RETUR, in termenul de 14 zile calendaristice mentionat anterior. Legea permite drept de retur doar pentru persoanele fizice. Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.GARANTIA PRODUSELOR


  • Nu beneficiaza de garantie piesele ce au caracter consumabil sau accesoriile (acestea au doar garantie de conformitate): curele (distributie si transmisie), filtre (ulei, aer, polen, combustibil), becuri, stergatoare de parbriz, parbrize, deflectoare, cutii de bagaj, sisteme de prindere, suporti de telefon, burdufe, bujii, garnituri si simeringuri, precum si materialele de exploatare: carburanţii auto, lubrifianţii auto, aditivii pentru carburanţii auto, lichidele pentru frana, lichidele de răcire, uleiurile hidraulice. ( doar garantie de conformitate )
  • Nu se acorda garantie pentru accesorii si elemente de tuning. ( doar garantie de conformitate )

Motorcycle Equipment and services SRL garanteaza integritatea si conformitatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie original emis de producator, importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, garantia legala se asigura pentru o perioada cuprinsa intre 6 luni si 2 ani. Pentru a beneficia de garantie, produsele trebuie sa fie insotite de bonul fiscal si/ sau factura fiscala emisa la achizitionarea produsului impreuna cu certificatul de garantie. In absenta acestor documente, cererea de garantie nu va fi luata in seama. Defectiunile vor fi analizate si solutionate de catre 4riders.ro in colaborare cu producatorii sau distribuitorii produselor comercializate. Pentru produsele care nu fac obiectul garantiei costul de transport si reparatie a produsului revine clientului. Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa respecte instructiunile de folosire si normele ce trebuiesc cunoscute de cumparatorii de bunuri de folosinta indelungata care se vand cu termen de garantie conform: HG 786/96

Pentru piese, consumabile si accesorii pentru care se solicita obiectul garantiei doar in temeiul existentei onor defecte de fabricatie, trebuie sa se faca dovada montarii in service autorizat RAR. deviz de lucru si factura. In absenta acestor documente cererea de garantie nu va fi acceptata.

Nemontarea intr-un service autorizat RAR (pt operatiuni moto specifice produsului achizitionat) duce la pierderea garantiei! Va recomandam sa verificati autorizarea RAR inaintea montarii AICI>>>

Pentru orice probleme legate de garantie, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact4riders.ro@gmail.com 

Certificatele de garantie pot fi gasite si pe site, aici: https://www.4riders.ro/info/garantia-produselor 

de unde pot fi copiate si printate daca nu au fost regasite in colet.LIVRARE SI PLATA


Livrarea se face prin curier rapid, GLS, de obicei in 1-3 zile lucratoare de la expedierea comenzii.

Produsele se livreaza pe teritoriul Romaniei, nu livram in afara tarii. 


Ridicare de la depozit - Unele categorii de produse (platite prin metode online electronice, pentru care optiunea "Ridicare de la depozit" va fi selectabila in timpul procesului de comanda) se pot ridica din depozitul nostru din Str N D Cocea 27b sector 5, Bucuresti NUMAI in urma confirmarii telefonice de catre noi a datei de ridicare


Pentru a evita costuri de livrare crescute, nu exista optiunea de verificare colet. Pentru eventuale nepotriviri produsele pot fi schimbate in termenul legal de 14 zile de la primire, va rugam cititi politica de retur.

Toate termenele se refera la zile lucratoare!

Produsele din comanda dvs pot avea un termen de livrare diferit fata de cel inscris pe site. In acest caz veti fi contactati in cel mai scurt timp pe email sau telefonic pentru confirmarea comenzii.

Termenul de livrare poate varia si in situatii exceptionale care nu depind de SC Motorcycle Equipment and Services SRL dar nu va depasi termenul prevazut de OG34/2014.

Plata produselor se poate face ramburs cash la curier, folosind metoda de plata cu cardul on line prin platforma EuPlatesc sau Credit online - TBI Pay.

Exista unele categorii de produse pentru care plata se poate face NUMAI cu cardul pe site!


CUPOANELE DE DISCOUNT se aplica numai anumitor categorii de produse, aplicarea lor asupra categoriilor excluse de produse va afisa mesajul "Cuponul de reducere nu a putut fi aplicat"


Pentru comanda de piese OEM, articole aflate in depozit extern sau articole FABRICATE LA COMANDA (produsele Motorcycle Screens) - PLATA SE FACE NUMAI ONLINE INTEGRAL LA PLASAREA COMENZII.

Comenzile pentru piesele OEM, articolele aflate in depozit extern si/sau articolele FABRICATE LA COMANDA (produsele Motorcycle Screens), odata plasate, NU SE POT ANULA!

Returnarea acestora se poate face numai in conditiile cerute si implinite in cadrul Politicii de retur, respectiv defecte de fabricatie constatate si documentate in service autorizat RAR!!!!


In urma plasarii comenzii veti primi o serie de emailuri care va vor instiinta de statusul comenzii dvs sau veti fi contactati telefonic pentru disponibilitatea produsului in cazul in care acesta nu se afla pe stoc, Pentru produsele care nu se afla pe stoc disponibilitatea este in MEDIE de 7-14 zile.

Va rugam sa va asigurati ca mailurile primite nu intra in folderul SPAM !!!!


COSTURI DE LIVRARE

Transportul in functie de valoarea comenzii:

0 - 600  lei   23 lei

600 = >   GRATUIT

TRANSPORTUL PENTRU PARBRIZELE MOTO ESTE 30 LEI !!!

TRANSPORTUL PENTRU ANVELOPE MOTO ESTE 40 LEI !!!


POLITICA DE RETURNARE

Pentru conditiile si modalitatea de retur va rugam sa accesati pagina : politica-de-returnare


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Toate datele introduse pe site-ul www.4riders.ro.ro sunt confidentiale si nu vor fi transmise catre terte parti (facand exceptie transmiterea adresei de livrare catre curier). Datele personale ale clientilor motoemotion.ro sunt necesare pentru administrarea comenzii si prelucrarea ei in cele mai bune conditii (cuprinzand metodele de comunicare si livrarea), ele neputand fi obiectul unei vanzari sau instrainari de orice fel catre o terta societate.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, compania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

 

CONTINUT SITE

4riders.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

 

COPYRIGHT

4riders.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a companiei Motorcycle Equipment and services SRL. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul Motorcycle Equipment and services SRL se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor folositi adresa: contact4riders.ro@gmail.com

 

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.4riders.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.4riders.ro va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor 4riders.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

 

INCHEIEREA ACORDULUI

Motorcycle Equipment and services SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, Motorcycle Equipment and services SRL isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment. Vanzatorul si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice preturile produselor fara o notificare prealabila.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la